Skip to main content

Nieuw bedrijf starten of een groeifase doormaken of een cultuurverandering nodig?

Appareant voor een toekomst bestendige HR-strategie

HR strategie

Ook een onderscheidende HR strategie?

Een nieuw bedrijf starten, succesvol een groeifase doormaken of een cultuurverandering in gang zetten en borgen. Met een onderscheidende HR-strategie:

  • Presenteert u zich als interessante werkgever
  • Zorgt u voor het juiste personeel op de juiste tijd op de juiste plaats
  • Stimuleert en monitort u de ontwikkeling van uw medewerkers
  • Bouwt u aan een bedrijfscultuur die motiveert en groei stimuleert.

Saskia Oosterhoff van Appareant garandeert u een passende HR-strategie van waaruit u de HR-vraagstukken kunt beantwoorden. Door een gestructureerd proces, inclusief planning begeleiden we u als management in het ( opnieuw) vaststellen van de kernwaarden met als tastbaar resultaat: een onderscheidende HR-strategie.

Review CEO Purified Metal Company

Jan Henk Wijma, CEO Purified Metal Company

“PMC is een nieuw bedrijf in Delfzijl. Er wordt niet alleen een fabriek gebouwd, maar er moet in grofweg 12 maanden ook een complete organisatie worden opgebouwd met ongeveer 40 fte. Omdat er nog helemaal niets is, heb ik Saskia gevraagd om PMC te helpen bij het opzetten van een HR-strategie.

Dat is in een zeer korte periode van slechts 3 maanden gelukt, waardoor tijdig met de werving van de eerste sleutelfunctionarissen kon worden begonnen.

De rol van Saskia in dit proces was enerzijds het opzetten van een gestructureerd proces inclusief een planning om tot die strategie te komen. Anderzijds heeft Saskia het groepsproces geleid zodat ik, samen met mijn twee collega’s, kon formuleren wat we belangrijk vonden in de HR strategie. Deze vaardigheden, samen met haar vermogen om strategisch te kunnen denken, hebben ervoor gezorgd dat we nu een bondige HR strategie hebben geformuleerd die perfect past bij PMC en van waaruit we een goed antwoord hebben op de vele HR vraagstukken die we moeten beantwoorden”

Jan Henk Wijma
CEO Purified Metal Company

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in Appareant als HR adviseur, of wilt u meer weten over onze HR dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag de situatie binnen uw bedrijf en nemen we de mogelijkheden met u door.

Cookies

Voor een goed werkende pagina dient u de cookies te accepteren.